dimecres, 14 de gener de 2009

LA BRUIXA CONTAMINACIÓLa bruixa Contaminació ha canviat la seua granera tradicional per un altra que funciona amb petroli. Ja no hi ha cap lloc lliure de fums.


Blanca i Ferran decideixen buscar una solució i criden a les fades Ecológiques.Les fades els ajudaran amb els seus consells ...

6 comentaris:

Verònica Marí ha dit...

Hola Dolors!, soc Verònica, la mare de Laura, he de dir-te algo que mai he tingut ocasió de fer: T'ADMIRE!!!, moltíssim,com a mare i com a educadora infantil que soc, considere la teua tasca amb els xiquets i xiquetes amb una qualificació de sobresalient. Enhorabona pel treball que fas, per com te ho "curres", per la teua dedicació i per la teua imaginació que, crec, és insuperable, tant per escriure un conte o història com per a il•lustrar-la. Gràcies per compartir-ho amb tots. Besets.

Verònica Marí ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Verònica Marí ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Panina ha dit...

hola sóc una mestra que he trobat el teu blog i el trobo molt interessant!! hi ha moltes coses!!! el qué més m'agradat ha sigut la fada primavera que em pots explicar com l'has fet??? MOTLES GRÀCIES
ogalcera@xtec.cat

Dolors Todolí ha dit...

Hola: gràcies pels comentaris. La fada primavera està feta:
Cap: amb "cartón pluma" i pintat amb llapis aquarel.lable, enganxat a un pal de fusta de 50 cm. La resta amb paper de seda de diferents colors.

silvia ha dit...

Dolors, me encantan tus dibujos. Un abrazo.