dimecres, 29 de setembre del 2010

EL NOU CURS 2.010/2.011

HOLA DE NOU.
ENCETEM UN NOU CURS AMB MOLTS PROJECTES A LA CLASSE DE 4 ANYS.
Fotografia de Pau
EL PRIMER TÉ QUE VEURE AMB LA FOTOGRAFIA, I...
LA PRIMERA SETMANA I LA RESTA DEL MES DE SETEMBRE HE DEIXAT LA CÀMERA DIGITAL ALS INFANTS I JA HAN COMENÇAT A FER FOTOGRAFIES DELS ESPAIS DE L'ESCOLA I JA VEUREM QUE SURT...
La proposta té que veure amb les TIC, des d'una perspectiva quotidiana.
I amb el currículum:
EL MEDI FÍSIC, NATURAL SOCIAL I CULTURAL
Objectius:
•Actuar cada vegada de forma més autónoma en les seues activitats més habituals a fi d´adquirir progressivament seguretat afectiva i emocional per desenrotllar les seues capacitats d´iniciativa i autoconfiança.
•Explorar i observar el seu entorn familiar, social i natural, per a la planificació i l´ordenació de la seua accó en funció de la informació rebuda o percebuda.
•Descobrir aquells elements físics, naturals, socials i culturals que a través de TIC amplien el coneixement del món a què pertany.

Primer faran les fotografies ( durada: Setembre i Octubre) de tots els espais de l'escola. Les fotografies lliures, cadascú tria el que més li agrada de cada espai, després ho comentarem i ja aniré contant.
No hi ha pressa, 25 infants ( tenim que deixar temps a cadascú per que trie, capte l'espai, el comente, després farem un fum d'activitats amb el material ( Novembre i Desembre)
ALGUNES FOTOGRAFIES FETES PELS INFANTS DE 4 ANYS
EL PATI DE L'ESCOLA

Diego i Valeria


Eric i Mauro