diumenge, 12 de febrer de 2012

EL PASTOR DE NUBES

enlace de Ruth Serra.
‎"El pastor de nubes", de Pedro Villar Sánchez y Miguel Ángel Díez, novedad en la colección Siete Leguas de Kalandraka. Una entrañable historia de crecimiento emocional, de aprendizaje y tolerancia; una defensa de la memoria y los sueños; la reivindicación de la palabra como el don más preciado que podemos poseer y entregar; y un homenaje literario a los narradores que dejaron el eco de su voz y su huella itinerante en cada pueblo, en cada plaza.
http://www.kalandraka.com/blog/2012/02/08/el-pastor-de-nubes-de-pedro-villar-miguel-angel-diez/

AIXÍ ÉS L'ASSOCIACIÓ ROSA SENSATL'Associació de Mestres Rosa Sensat, creada fa 47 anys, és una entitat de mestres pels mestres. Entre els serveis que oferim hi ha cursos de formació, grups de treball, seminaris i jornades, publicacions i revistes.
Trobaràs més informació a :

ROSA SENSAT-ASSOCIACIÓ


ET NECESSITEM... ENS NECESSITEM!


Gràcies a l’esforç i la tossuderia d’un grup de mestres, l’any 1965 va néixer la nostra Associació. Des de llavors hem compartit moltes escoles d’estiu, moltes jornades, grups de treball, viatges d’estudis i projectes. Hem compartit l’estimació pels mateixos mestres i pedagogs, Ferrière, Claparêde, Piaget, Montesori, Rosa Sensat, Ferrer i Guàrdia, Artur Martorell, Dolors Canals, Alexandre Galí, Pau Vila, M. Marta Mata, M. Antònia Canals... Hem compartit voluntats i il·lusions per millorar el nostre ofici, per renovar-nos constantment. Hem compartit bons moments i d’altres de no tant bons. En definitiva, hem compartit feina i esperança.
Ara, per preservar la memòria del nostre passat i per garantir un futur en el qual l’educació pública de qualitat sigui una prioritat de l'acció dels governs, alhora que un repte de la societat,

NECESSITEM SER MÉS PER TENIR MÉS FORÇA.